Over EchoPlus

Een medisch specialistische echografiepraktijk voor echografie en behandeling in Beuningen (Gelderland).

 

Ik ben Marieke Ploegmakers, radioloog met een specialisatie in de beeldvorming van het bewegingsapparaat en buikproblematiek. Ik ben ervaren in het uitvoeren van minimaal invasieve behandelingen. Bijvoorbeeld het toedienen van pijnstillende en ontstekingsremmende injecties voor de behandeling van pijnpunten, of ontstoken slijmbeurzen en pezen.

 

 

De patiënt staat centraal

Mijn motivatie om een echografiepraktijk te starten is dat ik betrokken ben bij de zorg voor patiënten. Tijdens mijn werkzaamheden in het ziekenhuis merk ik dat het niet altijd goed mogelijk is volledige zorg met voldoende aandacht te bieden. Bijvoorbeeld voor het vervolgtraject na een diagnose of een kleine ingreep. Daarom werd het tijd om de zorg naar de patiënt te brengen. De patiënt staat bij mij centraal in mijn werk.

 

Goede samenwerking

Toen ik rondliep met het idee een eigen echografiepraktijk op te starten, kwam ik in contact met fysiotherapeut  Maurice Kuijpers van Fysio- en manuele therapie De Hofstede in Beuningen. We zaten snel op hetzelfde spoor om diagnostiek, behandeling en zorg dichtbij de patiënt te brengen. Al snel zijn we een samenwerking aangegaan om onze ideeën in praktijk te brengen. Wij willen de zorg voor pijnklachten samen aanpakken door lokaal de pijn te behandelen en het vervolgtraject te begeleiden om de succeskans op een draaglijk of zelfs pijnvrij bestaan te bewerkstelligen.

 

"Zicht op uw klacht met EchoPlus"